Warface 3hr exclusive set!

Saturday 26.11.

The Club presents: Warface 3hr exclusive set!

Soldiers! Op 26 november staat beuktempel ‘The Club’ helemaal in het teken van Warface! Hij komt namelijk een exclusieve set van maar liefst 3 uur draaien waarin de beste snoeiplaten voorbij komen die de laatste jaren door deze RAW heavyweight zijn gemaakt. Verwacht de hardste solotracks, collabs, remixes, mash-ups, Warforce platen en nooit eerder vertoond materiaal in deze 3 uur durende Warface special! We willen even alvast onze favoriete Warface plaat uitlichten om in de stemming te komen. Welke Warface plaat mag volgens jou niet ontbreken 26 November?

HOT 
De beste hits van dit moment vind je in de HOT! Met 3D LEDchandeleer, VIP deck, bewegende dansvloer en de lekkerste muziek is het altijd feesten en dansen geblazen in de HOT!  Maak je avond helemaal af en ga als VIP stappen in Time Out. Het VIP deck bevindt zich in de HOT en hier staan de flessen gekoeld voor je klaar en worden feestelijk aan jouw tafel overhandigd. Met wat hapjes erbij en het beste uitzicht op de dansvloer en DJ booth kan je avond helemaal niet meer stuk! Reserveren is mogelijk via vip@time-out.nl

Bananas
Ben jij helemaal weg van R&B, urban, moombahton & reggaeton? Zorg dan dat je je bij Bananas meldt want daar worden de lekkerste beats verzorgd door onze residents Myron & Danamite! Bestel een fles bij de bottleservice (18+) of laat je beste moves zien op de dansvloer ?

Flügel Feestcafé
De gezelligheid,  mee zingen, lekker hossen of op de bar dansen… Daarvoor moet je je richting het Flügel Feestcafé begeven! Draai aan het radje, bestel een shotje of vraag een leuke plaat aan. Niks is te gek in het feestcafé!

Magic Bus
Geen zin om te Bobben? No worries — reserveer de Magic Bus via: www.time-out.nl/magic-bus

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

 

Doors: 22:00 | Entree: 8,00