Warface & more!

Saturday 23.04.

The Club: Warface
Warface Soldiers opgelet! Als Warface komt checken we altijd dubbel of alles nog goed vast zit, want zoals je zult weten zijn de kicks van deze eindbaas ongekend hard. Op 23 april komt Warface The Club weer voorzien van een set op een manier zoals we van hem gewend zijn: hard, harder, Warface. 1, 2, STAMPUUUH!!

HOT: Afro Bros
Afro Bros zijn twee DJs met een gemeenschappelijk doel: om de house scene te veroveren! De Afro Bros staan ​​bekend om hun unieke house sound met een tropisch tintje. Hun remixen en bootlegs van Shakira en dj Chuckie hebben meer dan 200.000 downloads en 1.000.000 clicks. Kortom, tijd om deze mannen eens even te checken! Zaterdag 23 april in HOT!

Bananas: Noisy Champ
Wie deze zomer naar bijvoorbeeld Lloret, Blanes, Mallorca, Albufeira of Ibiza is geweest zal ongetwijfeld kennis gemaakt hebben met dit magische duo! ‘liefde om te feesten’ en ‘liefde voor electrische sounds’ is hoe ze zichzelf omschrijven! 

Flügel Feestcafé: Fireman Night!
Feest mee met feestdj Tiago in het Flügel Feescafé. Kies een lekker shotje uit of ga voor de Fireman Night met leuke acties!

VIP
Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl! Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link.
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

Magic Bus
Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,00