31-1-15 Opening NXT met Gunz for Hire!

06-10-2015

Time Out bestaat dit jaar alweer 20 (!) jaar! Door de jaren heen hebben vele DJs in Time Out gestaan. Als één van de eerste clubs startte Time Out met het wekelijks boeken van hardstyle DJs. Headhunterz, Deepack, Wildstylez, The Prophet, Zatox, Dj Isaac, D-Block & S-Te-Fan om er maar een paar te noemen. En nog steeds staan er wekelijks DJs als Radical Redemption, Brennan Heart, Atmozfears, Chain Reaction, Frequencerz en vele anderen.

In 20 jaar is er veel veranderd in de uitgaanswereld en Time Out verandert hierin mee. Nieuwe licht –en geluidsinstallaties en het verbouwen en upgraden van de zalen. De nieuwste aanwinst is NXT. De achterste zaal van Time Out (voorheen ‘de sub’) wordt vanaf 31 oktober ingezet als evenementenlocatie. Met als opener de première van Gunz for Hire met hun No Mercy tour. Het blijkt een nieuwe, ongekende show te worden. Speciaal hiervoor stelde ze een aantal vragen aan deze gewapende mannen.

Het eerste optreden van de ‘No Mercy’ tour vindt plaats in de nieuwe evenementenhal NXT in Time Out. Wat zijn jullie verwachtingen van deze avond?
Onze verwachtingen zijn enorm, hier hebben we meer dan een halfjaar in de studio aan gewerkt! Alle nieuwe tracks worden hier gepresenteerd aan de fans, plus het nieuwe visuele gedeelte waar we nu volop aandacht aan besteedt hebben.

Jullie hebben vaker als duo in Time Out gestaan, maar ook individueel. Wat is jullie gevoel bij Time Out en hebben jullie hier speciale herinneringen?
We hebben alleen maar vette herinneringen aan de Time Out, altijd mooie avonden als we daar draaien, en het Gunz For Hire optreden met de Nacht van Time Out in 2013 was onvergetelijk!

Wat verwachten jullie zelf van de nieuwe evenementenhal ‘NXT’?
We hebben er nog geen foto’s van gezien, maar we verwachten er heel veel van! Time Out heeft al jarenlang een hele hoge reputatie qua geluid, licht en fx, dus wij kunnen niet wachten om in deze nieuwe hal te mogen aftrappen!

Wat gaat de nieuwe Gunz for Hire tour onderscheiden van voorgaande tours als ‘The Resistance’, ‘#Gangstersparadise’ en ‘Sorrow’?
Natuurlijk als eerste de nieuwe tracks, waar we de laatste maanden volop aan hebben gewerkt! Deze zijn speciaal voor deze tour gemaakt. Ook hebben we video opnamen gemaakt met bekende acteurs die in de show verwerkt worden. We hebben voor deze tour enorm uitgepakt en voor onszelf de lat weer een stuk hoger gelegd.

Wat kunnen we naar aanloop van het evenement nog verwachten? (releases, teaser, etc)
Er zullen diverse tracks gereleased worden in de nabije toekomst, er zullen nog niet uitgebrachte tracks weggegeven gaan worden op onze media, plus er zullen enkele teasers online komen.

Het artwork en de ambiance om de tour heen zijn onovertroffen, zit er een bepaalde verhaallijn/gedachtegang achter?
Ja er zit een complete verhaallijn achter het artwork. We willen deze verhaallijn nog niet verklappen, daarvoor moet je bij onze show in NXT aanwezig zijn. Alles zal dan op zijn plaats vallen.

Waar en hoe is het idee van ‘Gunz for Hire’ als live act ontstaan en wat is de reden voor de keuze van de alias ‘Gunz for Hire’ en de kenmerkende outfits/maskers?
Als Ran-D & Adaro maakten we al vele tracks samen en we wilden dit in de toekomst blijven doen. We wilden een liveact oprichten die meer was dan iemand achter een laptop, dus toen hebben we het concept Gunz For Hire opgezet. We vinden het belangrijk dat er een hoge entertainment factor in de liveact zit en dat proberen we met G4H neer te zetten.

Wat is voor jullie het meest memorabele moment als Gunz for Hire en wat hopen jullie in de toekomst als deze exclusieve liveact nog te bereiken?
We hebben teveel vette momenten meegemaakt om op te noemen! Alle grote feesten hebben we gestaan plus voor ons betekenen de kleinere feesten vaak nog meer. Hier komen wij helemaal tot ons recht! We zijn ook al veel in het buitenland geweest en zouden in de toekomst hier nog vaker willen staan, en zo een positieve bijdrage aan de groei van de hardstyle scene te kunnen leveren.

Hebben jullie nog een goed advies om de fans voor te bereiden op de première avond van de nieuwe tour?
Ons belangrijkste advies is om op tijd je kaartje te kopen, want de vorige keer was het snel uitverkocht! We hopen alle Die Hard fans daar te zien!! We will show No Mercy!!!

 

POSTER

Info & tickets

Gunz for Hire – No Mercy [Opening NXT]
Datum: 31 oktober 2015
Tijden: 22:00 – 05:00
Minimale leeftijd: 18 jaar
Tickets zijn € 23,50 (ex fee) en zijn verkrijgbaar via deze link.
Ben jij erbij? Zet je op aanwezig!

#nomercy #nxteventsnl #gunzforhire

Top 2000 geannuleerd

10-12-2022

Op tweede kerstdag 2022 zou het evenement Top 2000 met Tributebands, Top2000 cafe en TOP 2000 DJ”s worden georganiseerd. Hoewel we megaveel en enthousiaste reacties hebben ontvangen hebben we helaas te weinig tickets verkocht om […]

read more

Daredevils Wanted

16-08-2022

Time for the wildest daredevils to meet up again! On 11th November a rally of the best artists will join up with a fearless crowd to create a night that will be a true pinnacle […]

read more

Hockeyloverz naar Time Out!

17-04-2018

Deze zomer komt het grootste hockeyfestival van Europa naar Time Out: HockeyLoverz! Niet 1 maar 2 weekenden hockey, feesten en andere activiteiten wat je absoluut niet mag missen! ➡️ Data 06 – 07 – 08 […]

read more

Sloopcongres 2018 | Timetable!

06-03-2018

De timetable van Sloopcongres 2018 is bekend! Bekijk hier de timetable per area en koop je tickets! TIMETABLE Area 1 – Shockwaves 22:00 – 23:00 ENEMY CONTACT 23:00 – 00:00 HIGH VOLTAGE 00:00 – 01:00 SUBSONIK […]

read more

Nog even nagenieten..! Aftermovie Nacht van Time Out 2017

09-01-2018 read more

Zaterdag 16 december: Nacht van Time Out

13-12-2017

✉️  NACHT VAN TIME OUT UITNODIGING ✉️ Op zaterdag 16 december geven wij ter ere van onze 22-jarige verjaardag een dikke birthday bash met onze welbekende Nacht van Time Out! Kom je mee feesten? We hebben een […]

read more