B-Front | Moombahteam

Saturday 22.10.

Pop Up Club | B-Front
Met enorme passie voor hardstyle en een hele herkenbare eigen stijl is B-Front uitgegroeid tot één van de grootste artiesten in de scene. Tracks als ‘Lost’, ‘Dark Moon’ en ‘Mysterias’ laten altijd kippenvel verschijnen op alle armen in de zaal. B-Front heeft bijna alles bereikt in de hardstyle, met als absolute hoogtepunt zijn eigen ‘XQlusive B-Front’ afgelopen jaar in de HMH. Een ongekend energieke performance, unieke producing skills en Brabantse nuchterheid maken B-Front een graag geziene gast op ieder feest en festival. Als dat geen genieten wordt de 22e weten wij het ook niet meer!

HOT | Moombahteam
Voor de beste beats van dit moment moet je in de HOT zijn. Vooral als we Moombahteam op bezoek hebben want zij zorgen met hun dansbare tracks dat de zomer nog wat langer duurt! Ze zorgen voor entertainment, lekkere tracks en dat  in combinatie met lekkere drankjes, bewegende dansvloer en 3D LED chandeleer heb je alles bij de hand voor een topavondje! Maak je avond helemaal af en ga als VIP stappen in Time Out. Het VIP deck bevindt zich in de HOT en hier staan de flessen gekoeld voor je klaar en worden feestelijk aan jouw tafel overhandigd. Met wat hapjes erbij en het beste uitzicht op de dansvloer en DJ booth kan je avond helemaal niet meer stuk! Reserveren is mogelijk via vip@time-out.nl

Bananas
Ben jij helemaal weg van R&B, urban, moombahton & reggaeton? Zorg dan dat je je bij Bananas meld want daar worden de lekkerste beats verzorgd door onze residents Myron & Danamite! Bestel een fles bij de bottleservice (18+) of laat je beste moves zien op de dansvloer!!

Flügel Feestcafé
De gezelligheid,  mee zingen, lekker hossen of op de bar dansen… Daarvoor moet je je richting het Flügel Feestcafé begeven! Draai aan het radje, bestel een shotje of vraag een leuke plaat aan. Niks is te gek in het feestcafé!

Magic Bus
Geen zin om te Bobben? No worries — Reserveer de Magic Bus via: www.time-out.nl/magic-bus

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Doors: 22:00 | Entree: 8,00