Kriss Kross Amsterdam / Act of Rage

Saturday 18.06.

HOT – Kriss Kross Amsterdam
Let’s talk about sex baby! Wie kent de über fijne remix van Kriss Kross Amsterdam niet? Met hun unieke eclectic mix van R&B, hip-hop, funk, soul & house zorgen ze gegarandeerd voor een dikke avond op 18 juni in Time Out!

The Club – Act of Rage
We mogen Act Of Rage al ontvangen tijdens de Minus is More labelnight in NXT, maar omdat we hem zo vet vinden, hebben we besloten hem snel nog een keer uit te nodigen. Tracks als ‘Criminal’, ‘Brain Confusion’ en ‘Raging Reckless’ zijn regelmatig te horen op de grootste festivals, waar hij zelf ook vaak in de line-up staat. 18 juni is de datum die je moet vrijhouden om los te gaan op een veelbelovende set van ‘The Rage’!

VIP
Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl op onze exclusief VIP deck in de HOT. Met het beste uitzicht op de dansvloer, DJ booth en je bent natuurlijk voorzien van de lekkerste drankjes en hapjes. Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link.
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

Magic Bus
Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,00